Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Άβε "κουμμουνιστή" μουργόλυκε!

Πωωω ρε Παναγιώτη! Ούτε οι μουργόλυκοι τόσο ευφυές σχέδιο! Μονοκοπανιάς το κατέβασε η
γκλάβα σου όλο αυτό;! Να μπουκάρουμε, σου λέει, στο Νομισματοκοπείο-θησαυροφυλάκιο του θείου Σκρούτζ… εχμ… συγνώμη του ελλαδικού κράτους, να απλώσουμε τα ξερά μας και να αρπάξουμε ό,τι βρούμε (που έλεγε κι ο Κωνσταντίνου στην επική ταινία Καλώς ήρθε το δολάριο)! Και μετά Παναγιώτη; Θα την κάναμε ωσάν τους μουργόλυκους στο Ακαπούλκο για θα μας έπαιρνε στο κατόπι ο θείος Σκρουζ-Σόιμπλε με τ’ αρκεβούζιό του; Τι να πάρεις μωρέ φουκαρά Παναγιώτη; Σκέτο χαρτί είναι! Σε πέντε λεπτά θα το ’χαν μάθει τα πραγματικά αφεντικά σου στας Βρυξέλλας κι αντί για ευρώ, θα ’χες τσεπώσει απλώς πρώτη ύλη για κομφετί και σερπαντίνες πολυτελείας∙ όχι πως θα σου μένανε βέβαια στοκ, τέτοιος καρνάβαλος που είσαι… Θα τα ξεπούλαγες τον κουτσοφλέβαρο στην Ομόνοια. Που νομίζεις ότι ζεις; Στην αυλή του
Γεωργίου του Γλυτσβούργου και τις Ολγίτσας της μπαμπάτσικιας, όπου και τα ’κοσάρια ήτο ακόμη χρυσά;

Έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε κανονικά εσείς της πλατφόρμας της αριστερής. Ούτε ένα υπονόμιο βρωμοπόντικο σαν την αφεντιά μου δεν μπορεί να φάει το τυράκι του ησύχως (όσο βέβαια ακόμη υπάρχει κι αυτό). Άντε, το λοιπόν, στα τσακίδια όλοι σας!! Είστε οι γελοιωδέστεροι των γελοίων και δεν χαμπαριάζετε και καθόλου! Κι όπως έλεγε και η μέγιστη μαντάμ Σουσού τις ένδοξες μέρες της, αλεβουζάν Παναγιωτάκη!!!

υ.γ.: Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων των Ελλάδι τρωκτικών, για τον οριστικό εκφυλισμό απάσης της επικρατείας σε έναν τεράστιο Μπίθουλα (μιας και πιάσαμε την μαντάμ Σουσού). Σε λίγο όλοι οι άνθρωποι θα ’ναι άστεγοι και θα τρώνε από τα σκουπίδια. Θα διάγουν δηλαδή βίο ποντικίσιο. Ήρθε, λοιπόν, επί τέλους η ώρα να εξυψωθεί το γένος μας! Φωτιά και τσεκούρι στις φάκες και τα ποντικοφάρμακα!

Πόντιξ ο Σισσύφιος

ΠΗΓΗ

(Σημείωση: Τα εισαγωγικά του τίτλου είναι δικά μου.)




Καρλ Μαρξ

«Ο κομμουνισμός δεν είναι για μας μια κατάσταση πραγμάτων που πρόκειται να εγκαθιδρυθεί, ένα ιδανικό προς το οποίο πρέπει να προσαρμοστεί η πραγματικότητα. Ονομάζουμε κομμουνισμό την πραγματική κίνηση που καταργεί την παρούσα κατάσταση πραγμάτων».