Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

ΠΑΣΟΚ εναντίον πρώην ΠΑΣΟΚ, το θέμα έχει την πλάκα του

Τα στελέχη που έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν και πολλά να χάσουν ξεκατινιάζοντας τους πρώην «συντρόφους τους» που έχουν μετοικίσει στο ΣΥΡΙΖΑ και να βγάζουν άπλυτα στη φόρα. Ετσι, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β. Κεγκέρογλου με «Ανοικτή Επιστολή» «καρφώνει» τους σημερινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή, Θεοδώρα Τζάγκρη, Γ. Μιχελογιαννάκη, Θ. Παραστατίδη.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «1ον: Εχετε ψηφίσει και μνημόνια και μεσοπρόθεσμα και μνημονιακούς νόμους, κάνετε πρόταση μομφής στον εαυτό σας; Υπενθυμίζω ότι ο κ. Κουρουμπλής ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και 33 μνημονιακούς νόμους. Η κ. Τζάγκρη ΟΛΑ τα μνημόνια και ΟΛΑ τα μεσοπρόθεσμα και 88 καθαρά μνημονιακούς νόμους, η οποία μάλιστα εξαπέλυε και μύδρους προς αυτούς που είχαν προβληματισμούς ή δεν ψήφιζαν άρθρα των μνημονίων. Ο κ. Μιχελογιαννάκης το Μεσοπρόθεσμο και 36 μνημονιακούς νόμους. Ο κ. Παραστατίδης το πρώτο Μνημόνιο, ΟΛΑ τα μεσοπρόθεσμα και 88 καθαρά μνημονιακούς νόμους.

2ον: Ολα όσα λέγατε, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ως πολιτικά πρόσωπα και βουλευτές το 2009 - 2010 για τις
μεγάλες ευθύνες της διακυβέρνησης Καραμανλή που οδήγησε στην κρίση, τα κάνετε γαργάρα σήμερα; Πότε λέγατε αλήθεια; ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ;».

Το θέμα έχει την πλάκα του...

Καρλ Μαρξ

«Ο κομμουνισμός δεν είναι για μας μια κατάσταση πραγμάτων που πρόκειται να εγκαθιδρυθεί, ένα ιδανικό προς το οποίο πρέπει να προσαρμοστεί η πραγματικότητα. Ονομάζουμε κομμουνισμό την πραγματική κίνηση που καταργεί την παρούσα κατάσταση πραγμάτων».