Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κυρώσεις στην Ρωσία: Η σκληρή στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Θυμάστε,
Που, πριν λίγες μέρες, βγαίναν (στα … κανάλια, που αλλού) τα στελέχη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διατυμπανίζοντας σε όλους τους τόνους ότι … έπεισαν την Ε.Ε. να μην πάρει μέτρα σε βάρος της Ρωσσίας;
Θυμάστε τον … ήρωα … αριστερό υπουργό Ν. Κοτζιά, που έδειξε τα … δόντια του στους ομόσιτους του στην … Ευρώπη και … υπεραμύνθηκε της Σοβιετικής Ένωσης εεεεεε συγνώμη της Ρωσσίας ήθελα να πω;
Και όμως !
Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με την Ελλάδα, και με την υπογραφή του Νίκου του Κοτζιά, μια χαρά αποφάσισε νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσσίας !
Η σχετική είδηση, αναφέρει :
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα νέα «μαύρη» λίστα προσώπων, που κατέχουν
δημόσια αξιώματα στη Ρωσία και στους οποίους επιβάλλει κυρώσεις με την αιτιολογία της εμπλοκής τους στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Μεταξύ των «τιμωρημένων» από την ΕΕ είναι και ο Βαλέρι Ράσκιν, βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της ΚΕ του ΚΚΡΟ».
Φυσικά, ούτε λέξη στα κανάλια …
Καταλαβαίνουν ΚΑΙ τα … παπαγαλάκια !
Δεν μιλάμε πλέον απλά για κωλοτούμπες …
Μιλάμε για τα … ακροβατικά του … τσίρκου Μεντράνο !!!


ΠΗΓΗ: faros

Καρλ Μαρξ

«Ο κομμουνισμός δεν είναι για μας μια κατάσταση πραγμάτων που πρόκειται να εγκαθιδρυθεί, ένα ιδανικό προς το οποίο πρέπει να προσαρμοστεί η πραγματικότητα. Ονομάζουμε κομμουνισμό την πραγματική κίνηση που καταργεί την παρούσα κατάσταση πραγμάτων».